29 de setembre de 2020 29/9/20

La col·laboració ciutadana ajuda a detindre a un presumpte maltractador a València

La col·laboració ciutadana ajuda a detindre a un presumpte maltractador a València - (foto 1)
  • La jove, de 20 anys, ja havia presentat denúncia per amenaces contra la seua parella

Agents de de Policia Local de València i Policia nacional conjuntament han detingut a un home de 27 anys per agredir presumptament a la seua parella de 20 anys a València. Els fets van tindre lloc de matinada sobre les 2.30 hores en el barri de Patraix quan els agents van ser comissionats per la Sala 092 perquè, pel que sembla, un home estava agredint a una dona, que demanava socors.

Una vegada van arribar al lloc dels fets, mentre uns agents s'entrevistaven amb els testimonis, que van avisar de forma immediata del succeït, uns altres realitzaven una batuda per a localitzar a l'implicat en l'agressió. Gràcies a la descripció que els testimonis van aportar, els agents van localitzar, finalment, al presumpte autor dels fets.

La dona va reconéixer als agents que la seua parella l'havia agredida propinant-li una cabotà i espentant-la. Així mateix, mentre la dona era traslladada al Centre Dona 24 hores, va manifestar que ja havia presentat denúncia per amenaces contra la seua parella. Per tot això, l'home va ser detingut i lloc a disposició judicial.

Pujar