10 de desembre de 2019 10/12/19

Ciutadans valora abandonar la comissió sobre el frau de l'EMT

Ciutadans valora abandonar la comissió sobre el frau de l'EMT - (foto 1)
  • Giner denuncia que Compromís i PSPV “estan ocultant informació als membres de la comissió” i exigeix conéixer “com pensa Ribó tapar un forat de 4 milions d'euros de diners públics”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha anunciat que està valorant abandonar la comissió que s'està desenvolupant en l'EMT sobre el frau de 4 milions d'euros.

El portaveu de Cs, Fernando Giner, ha explicat que per a Cs “aquesta comissió ha nascut completament viciada, ens hem d'assabentar pels mitjans de comunicació dels assumptes relacionats amb aquesta, perquè se'ns oculta la informació”.

“Compromís i el seu salvavides, el PSPV, s'obstinen a no informar l'oposició, una postura que demostra molt poc respecte als valencians”, ha criticat el portaveu de Cs.

D'altra banda, Giner ha exigit conéixer “com pensa tapar l'alcalde, Joan Ribó, un forat de quatre milions de diners públics”.

El portaveu de Cs ha recordat que el seu grup s'ha oposat al fet que el regidor de Mobilitat i president d'EMT, Giuseppe Grezzi, forme part de la comissió. “*Grezzi no pot ser jutge i part, no pot interrogar als seus propis directius”, ha censurat.

Per a concloure, el portaveu taronja ha exigit, de nou, que l'EMT siga intervinguda per part del Consistori. “No podem fiar-nos d'un organisme públic al qual se li perden 4 milions d'euros i tarda un mes a adonar-se”, ha dit.

ocultar
Ciutadans valora abandonar la comissió sobre el frau de l'EMT
Pujar