elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans proposa dur a terme una auditoria de l'edifici de l'Ajuntament de València

    El grup Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, ha proposat la realització d'una auditoria per a conéixer l'estat de l'edifici de la Casa Consistorial de la Plaça de l'Ajuntament així com quin seria el cost de les futures actuacions per a millorar el seu estat arquitectònic i l'eficiència energètica de les seues dependències. Esta proposta forma part de les més de 150 peticions presentades per Cs al pressupost de 2018.

    El regidor de Cs Manuel Camarasa ha valorat també la possibilitat de, una vegada realitzada l'auditoria, crear un pla d'actuació de com màxim quatre anys a fi d'anar per fases i poder continuar utilitzant l'edifici. Camarasa ha considerat necessària la seua redacció perquè "d'eixa forma podrem conéixer quant costarà posar en orde l'edifici de tots els valencians i, a més, sol·licitar les corresponents ajudes i el finançament complementari a aquelles administracions públiques per ser un immoble catalogat com Bé de Rellevància Local".

    En este sentit, Camarasa ha dit: "El edifici de l'ajuntament ha de donar una imatge que, en estos moments, no està donant i, en comparació, amb altres de la pròpia plaça es pot millorar i molt. És necessari posar en marxa un pla especial i exhaustiu de neteja i manteniment de la fatxada de la casa consistorial que incloga les reparacions corresponents per a arreglar la imatge externa del en la imatge externa de l'edifici".

    Una altra de les propostes de Cs és instal·lar il·luminació externa en la fatxada de l'edifici consistorial per a ser una figura destacada tal com correspon a la seua catalogació.

    Pujar