24 de novembre de 2020 24/11/20

Ciutadans proposa una ruta escolar segura en l'entorn del col·legi de la Mare de Déu dels Desamparados de Natzaret

  • · Narciso Estellés demana una millora de la visibilitat en la zona on va morir una veïna el passat 29 de setembre

El regidor de Ciutadans en l'Ajuntament de València Narciso Estellés ha presentat una iniciativa en la Comissió de Desenrotllament Urbà, Vivenda i Mobilitat en què proposa que es duguen a terme amb pressa actuacions de seguretat viària en l'entorn del col·legi Nostra Senyora dels Desamparados de Natzaret. "Hem estat reunits amb veïns de Natzaret i ens insistixen en la urgència d'implantar estes mesures", ha dit Estellés.

L'edil de Cs ha justificat esta urgència veïnal recordant "el desgraciat accident del 29 de setembre en el carrer Parc de Natzaret, junt amb el col·legi, on va morir una veïna del barri". Narciso Estellés ha comentat: "Entre les mesures a prendre sol·licitem una millora de la visibilitat en els carrers adjacents al recinte escolar, així com garantir que es complisca l'ordenança municipal de protecció contra incendis".

Estellés ha recordat el compromís reiterat per escrit pel regidor Delegat de Mobilitat Giuseppe Grezzi sobre "la millora de la seguretat viària i la pacificació del tràfic en l'entorn dels centres escolars i la definició de rutes escolars". Per tal motiu, Estellés ha afirmat: "Esperem que Grezzi aprove la iniciativa sense cap tipus d'objecció, encara que som pessimistes perquè de les més de 50 iniciatives de mobilitat presentades per Cs en la legislatura, excepte 4, no hem trobat un vot favofable del tripartit".

Pujar