28 de novembre de 2020 28/11/20

Ciutadans planteja celebrar el Congrés Faller en 2017

    Ciutadans (Cs) plantejarà al president de la Junta Central Fallera (JCF) , Pere Fuset, la celebració del Congrés Faller en la pròxima reunió del consell rector a fi que els fallers puguen actualitzar el seu reglament i normativa per a millorar les festes falleres, segons ha afirmat la regidora de Ciutadans Amparo Picó.

    "En 2014, l'assemblea de presidents de falla va desestimar celebrar el Congrés Faller però nosaltres considerem necessari realitzar eixe fòrum. Hi ha molts punts de la festa fallera que han de millorar-se i actualitzar-se. Les normes de protocol de les talls i falleres majors és un exemple d'un assumpte a tractar", ha comentat la regidora.

    La component del Consejor Rector de la Junta Central Fallera també plantejarà altres mesures per a potenciar els xiquets de les comissions en l'Exposició del Ninot de la mateixa manera que ho estan fent amb altres activitats. "Proposarem crear un premi del millor ninot infantil que isca de la pròpia opinió dels fallers infantils", ha dit Picó.

    Pujar