18 d’octubre de 2019 18/10/19

Ciutadans instal·la una lona gegant a València per a denunciar els 'entxufats' del tripartit

Ciutadans instal·la una lona gegant a València per a denunciar els 'entxufats' del tripartit - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans instal·la una lona gegant a València per a denunciar els 'entxufats' del tripartit - (foto 2)
  Ciutadans instal·la una lona gegant a València per a denunciar els 'entxufats' del tripartit - (foto 3)

  El candidat de Ciutadans (Cs) a la Presidència de la Generalitat valenciana, Toni Cantó, ha presentat hui la lona gegant que Cs ha instal·lat a València per a denunciar els endollats del tripartit. “Per desgràcia el tripartit continua comportant-se com es va comportar el PP en la Diputació de València”, ha assegurat Cantó, al mateix temps que ha criticat que “al més pur estil Rus, el PSPV i Compromís s'han gastat dos milions d'euros per a col·locar als seus endollats”.

  Sota la lona de 20,9 per 11 metres en la qual pot llegir-se el titular ‘La Fiscalia acusa PSOE i Compromís de crear un govern paral·lel per a endollar a afins a València’, el líder de Cs ha preguntat si “Oltra i Puig retornaran els 2 milions d'euros que han estafat en la Diputació de València” i ha defensat “la proposta de Cs que els partits polítics, amb els seus diners, paguen el que han fet els seus càrrecs públics”.

  Sobre pels pactes, Toni Cantó ha considerat “una emergència no pactar amb el PSC valencià” i ha defensat “un pacte a l'andalusa liderat per Ciutadans”.

      

   

  ocultar
  Ciutadans instal·la una lona gegant a València per a denunciar els 'entxufats' del tripartit
  Pujar