22 de setembre de 2020 22/9/20

Ciutadans exigix al tripartit pagar el plus d'atenció al públic

    El regidor de Ciutadans en l'Ajuntament de València Manuel Camarasa ha exigit al tripartit que aplique de manera immediata el complement d'atenció al públic que tenen reconegut en el conveni els treballadors del consistori. "Els treballadors del GTI, del Registre General i del Padró Municipal la jornada dels quals la desenrotllen íntegrament atenent el públic no oferixen lloc a dubte. Açò és evident pel que adduir que s'està estudiant si ho tenen de cobrar o no és absurd", ha dit Camarasa.

    L'edil Manuel Camarasa ha mostrat la seua estranyesa que el tripartit seguisca sense trobar una via de solució per a complir el conveni col·lectiu de l'ajuntament. "Em pregunte si és tan difícil complir amb un document aprovat en ple i protegit per tots els sindicats i fer front al pagament del complement d'atenció al públic. Ja en la comissió de Govern Interior de juny demanem l'abonament immediat del complement i en la comissió de juliol aconseguim que Campillo es comprometera a tractar este complement en la taula sindical de la setmana que ve. Esperem que Campillo tinga ara la mateixa rapidesa que ha gallejat amb l'aplicació de la pujada salarial", ha lamentat Camarasa.

    Per això, el regidor de Ciutadans demanarà formalment explicacions del retard en l'abonament del complement i quan es va a aplicar finalment. "El tripartit ha criticat molt el Govern Central per la demora a aprovar els pressupostos que fa efectiu el pagament de l'actualització del sou però per a complir el propi conveni de l'ajuntament no es demana a si mateix explicacions", ha conclòs l'edil Camarasa.

    Pujar