elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans exigix a Grezzi el pla que té per a Baró de Càrcer i María Cristina

    El regidor de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Narciso Estellés, ha demanat al regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, que presente el pla que té per a l'avinguda Baró de Càrcer i per al carrer María Cristina. “El pla ha d'incloure com a aspectes prioritaris el consens amb veïns i comerciants, coordinació amb totes les àrees de l'ajuntament afectades i tindre en compte l'entorn, especialment, l'aparcament de Bruges i la plaça de l'Ajuntament”, ha dit Estellés.

    “Grezzi torna a ballar-la: projectes impulsius i absència de consens”, ha dit el regidor de Cs, que ha demanat a Grezzi que siga transparent i explique el que vol fer en el centre de València. Estellés ha recordat que el doble sentit en l'avinguda Baró de Càrcer és una “mesura provisional” motivada per les obres en el carrer Sant Vicent. “Una mesura definitiva requerix d'un pla concret que tinga en compte no sols el que ocorre en les vies en què s'actuen si no també la repercussió que té en les adjacents”, ha explicat el regidor de Cs.

    En este sentit, Estellés ha preguntat a Grezzi que diferències hi ha en el projecte atenent a si l'aparcament de la Plaça Bruges està obert o no i com es va a gestionar l'increment del tràfic que podria produir-se en la plaça de l'Ajuntament. “La qual cosa demanem és gestió i transparència i que s'acaben ja les idees i la falta de transparència i de consens”, ha conclòs Estellés.

     

    Pujar