elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans exigix "condicions adequades" per a les dependències de policia en les platges

  La regidor de Ciutadans en l'Ajuntament de València María Dolores Jiménez ha exigit a l'àrea de Seguretat Ciutadana que les instal·lacions de les dependències de la Policia Local de Platges previstes en la zona del Cabanyal tinguen les condicions adequades d'habitabilitat per als agents.

  Jiménez ha recordat que "en la Comissió de Seguretat es va aprovar una moció de Ciutadans, on s'instava a millorar les condicions dels llocs de treball dels policies de les dependències de platges". "Es va intentar solucionar col·locant un mòdul annex, però la solució seguia sense complir la normativa de llocs de treball i així ho va denunciar Cs", ha afegit.

  La regidor de Cs ha recordat que "en el debat de pressupostos de 2017, presentem una esmena als mateixos per a incloure una partida específica per a llogar unes instal·lacions portàtils amb les condicions adequades".

  "Els sindicats també han sol·licitat unes millors instal·lacions, en previsió de la imminent posada en marxa del servici del dispositiu de platges", ha manifestat la regidora de Ciutadans, María Dolores Jiménez.

  "Ho estem anunciant amb la suficient antelació, açò és quelcom previsible i no volem que es repetisquen els errors de l'any passat, ja que les conseqüències de la improvisació no l'han de pagar ni els nostres agents ni els ciutadans", ha afegit.

  "Esperem que en esta ocasió el trellat i la gestió s'antepose a qualsevol altra circumstància, és pel bé dels policies i dels ciutadans", ha conclòs Jiménez.

  Pujar