elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans exigix el cessament del gerent d'InnDEA

Ciutadans exigix el cessament del gerent d'InnDEA

  Ciutadans (Cs) ha exigit hui el cessament del gerent d'InnDEA, Rafael Monterde, davant de la gravetat dels fets publicats per un mitjà de comunicació i la falta d'explicacions del patronat d'InnDEA per a aclarir els fets.

  "La conducta de Monterde és més que sospitosa i ara Podem es llava les mans i Peris pareix haver-se esfumat", ha censurat Giner, el qual ha titlat de "molt lamentable" l'actitud de PSOE. "Amb el seu silenci, el PSOE és còmplice de la prepotència de Podem", ha afegit.

  "Açò és un exemple més de la inacció del PSOE, que a canvi de cinc butaques, deixa que constantment els seus socis de govern s'isquen del test", ha dit Giner.

  Giner ha qualificat els fets que relacionen Monterde amb la trama de les Ong's de Rafael Blasco de "lamentables i vergonyosos" i ha exigit a Podem "el cessament immediat del gerent d'InnDEA". "No poden consentir que un càrrec públic estiga constantment en dubte, i després del goteig incessant d'informacions sospitoses sobre les accions del gerent d'InnDEA, este ha de ser destituït de manera immediata", ha dit Giner.

  "Des de Ciutadans insistim en el fet que se cessament a Monterde i que en la reunió del patronat d'InnDEA es depuren responsabilitats", ha conclòs Giner.

  Pujar