elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans exigeix “posar fi a la improvisació” en matèria de mobilitat a l'entorn de carrer Ruzafa

Ciutadans exigeix “posar fi a la improvisació” en matèria de mobilitat a l'entorn de carrer Ruzafa
  • Estellés censura que “Grezzi està posant pegats davant els problemes que les seues ocurrències han generat”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha exigit “posar fi a la improvisació” en matèria de mobilitat a l'entorn del carrer Ruzafa. Sobre les noves prohibicions, anunciades pel Consistori, que prohibeixen als vehicles girar des de Gran Via Germanías feia carrer Ruzafa i des de Regne de València cap a Marqués del Túria, el regidor de Cs, Narcís Estellés, ha censurat que “Ribó i Grezzi han convertit València en el seu camp d'experiments”.

“Les noves mesures no són més que pegats que tracten de pal·lien els problemes que ells mateixos han generat”, ha criticat el regidor de *Cs, qui ha qualificat de “irresponsable” la gestió del regidor de mobilitat. “En Cs advertim que no hi havia necessitat de transformar el carrer Ruzafa i el seu entorn de la manera tan radical i no dialogada. Tot això ha portat de nou el caos circulatori al centre de València i la presència quasi contínua de més d'una parella de Policia Local”.

A prop d'aquest assumpte el regidor de Cs ha explicat que “el grup municipal Cs va sol·licitar al juliol informació concreta dels serveis de Policia Local efectuats en els trams del carrer Ruzafa i Germanías afectats”. “En data de hui no se'ns ha concretat aquesta informació”, ha criticat.

Estellés ha recordat que els conflictes en carrer Ruzafa, Cirilo Amorós, Germanías, Regne de València, Colón-Xátiva i carrer Alacant, entre altres avingudes i carrers, “han sigut fruit dels experiments de Grezzi” i han generat un “efecte dominó” en la mobilitat del centre. “Els problemes circulatoris creats estan sent traslladats d'uns eixos viaris a uns altres sense aspectes de solució de conjunt”, ha afegit. “Un any més Grezzi s'ha proposat convertir en missió impossible per als valencians el retorn de vacances i la volta al col·le”, ha conclòs el regidor de Cs.

Pujar