24 de novembre de 2020 24/11/20

Ciutadans exigeix a Fuset incloure les atraccions firals en el programa de la ‘Gran Fira de València’

Ciutadans exigeix a Fuset incloure les atraccions firals en el programa de la ‘Gran Fira de València’ - (foto 1)
  • Amparo Picó recorda que “la fira d'atraccions és un lloc d'oci tradicional en la Fira de Juliol” i reivindica el treball de l'Associació de Firaires de València

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha exigit al regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, incloure la fira d'atraccions, situada en el tram IX del Jardí del Túria, en el programa oficial de la ‘Gran Fira de València’.

La regidora de Cs, Amparo Picó, ha recordat que “la fira d'atraccions és un dels espais d'oci que, des de sempre, ha figurat en el programa oficial de la Fira de Juliol de València”. “Enguany Fuset ni tan sols esmenta la seua existència en el programa de la Fira de Juliol”, ha criticat.

La regidora de Cs ha reivindicat el treball de l'Associació de Firaires de València, “els responsables de les quals compleixen els requisits que marca el consistori, com els horaris o l'ordenança de convivència”. “Fuset també ha de complir amb la seua obligació”, ha afegit Picó, qui ha exigit que l'edil rectifique el programa en la pàgina web i demane disculpes als firaires.

Pujar