elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans denúncia retards de tres mesos en les ajudes del xec escolar

Ciutadans denúncia retards de tres mesos en les ajudes del xec escolar

    El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que l'alcalde de València, Joan Ribó, acumula un retard de tres mesos en les ajudes del xec escolar. " Les ajudes als més desfavorides s'enquisten a València. Fa un mes denunciem el retard del xec escolar i Ribó seguix de braços creuats. Açò demostra que és un alcalde a temps parcial i que no es preocupa per les persones", ha dit el portaveu de Cs.

    Giner ha explicat que hi ha famílies que haurien d'haver rebut fins a 90 euros d'ajudes al setembre, altres 90 euros a l'octubre i altres 90 euros al novembre però que encara desconeixen si tindran l'ajuda de xec escolar i per quant import. "Hi ha famílies que han hagut de traure de la seua butxaca 270 euros perquè els seus fills puguen tindre educació en el cicle d'infantil. Ribó havia anunciat que posaria l'Ajuntament els diners però la falta de gestió d'este alcalde fa que no es concedisquen les ajudes i les famílies hagen de pagar la quota íntegra de l'educació infantil del seu pressupost familiar", ha dit Giner.

    "Cada dia és més difícil ser pare i treballar a València. L'ajuntament de Ribó anuncia ajudes que no concedix i es donen casos de famílies que s'estan veient obligades a valorar si van poder mantindre els seus fills en les escoles d'infantil", ha dit Giner, que ha recordat que hi ha al voltant de 6.000 famílies esperant la resolució.

    Pujar