2 de desembre de 2020 2/12/20

Ciutadans denuncia que la nova piscina de la Marina no és accessible

Ciutadans denuncia que la nova piscina de la Marina no és accessible - (foto 1)
  • Javier Copoví censura a més que “el ple de formació de la nova corporació municipal no va comptar amb intèrpret de signes”

Ciutadans a l'Ajuntament de València ha denunciat que la nova piscina natural de la Marina no és accessible. “L'Ajuntament de València continua incomplint la Llei d'Accessibilitat i inclusió de les persones amb discapacitat”, ha censurat el regidor de Cs, Javier Copoví.

“Ribó ha incomplit de manera reiterada els seus compromisos amb la diversitat i la inclusió, vulnerant els drets de les persones amb discapacitat”, ha criticat Copoví, qui ha recordat que en el ple d'investidura de Ribó, celebrat dissabte passat, l'alcalde va advocar per una ciutat inclusiva.

“Les paraules de l'alcalde no es corresponen amb els fets, l'acabada d'inaugurar piscina de la Marina, que des de Ciutadans considerem un bon projecte, no reuneix les condicions d'accessibilitat i discrimina a les persones amb diversitat funcional”, ha censurat el regidor de Cs.

Copoví ha denunciat: “El mateix ple d'investidura va ser exemple de discriminació i falta d'inclusió al no reunir les condicions bàsiques d'accessibilitat que per llei haurien de complir-se”. “Va faltar un intèrpret de Llengua de Signes, subtitulat simultanege i àudio descripció”, ha detallat.

Sobre aquest assumpte, el regidor de Cs, ha exigit “corregir ràpidament aquestes deficiències”.

 

Pujar