19 de gener de 2020 19/1/20

Ciutadans denuncia les males olors i la brutícia del azarbe al costat de Pinedo

Ciutadans denuncia les males olors i la brutícia del azarbe al costat de Pinedo - (foto 1)
  • Fernando Giner alerta que València està abocant plàstics i toallitas al mar “sense cap mena de control”

MÉS FOTOS
Ciutadans denuncia les males olors i la brutícia del azarbe al costat de Pinedo - (foto 2)
Ciutadans denuncia les males olors i la brutícia del azarbe al costat de Pinedo - (foto 3)
Ciutadans denuncia les males olors i la brutícia del azarbe al costat de Pinedo - (foto 4)

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha denunciat les males olors i la brutícia provinent del azarbe que es troba al costat de la depuradora de Pinedo.

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha alertat que “València està abocant plàstics i toallitas al mar sense cap mena de control”. “El azarbe de Pinedo desprén una olor insuportable que han de patir els veïns de Pinedo, de la Punta i de Natzaret i està replet de fem que sura al costat de peixos morts”, ha explicat Giner.

Fernando Giner ha titllat de “desastre” l'existència en el canal de tota mena de desfets, “a més dels plàstics que s'acumulen en les ribes”. “L'Ajuntament té completament oblidada aquesta part de la ciutat i als seus habitants”, ha criticat.

El portaveu de Cs ha anunciat que el seu grup municipal preguntarà al Consistori “si en les últimes 24 hores han hagut abocats de la depuradora de Pinedo al mar i quantes vegades s'ha realitzat aquesta operació durant l'últim any”. Sobre aquest assumpte, Giner ha explicat que també presentaran una iniciativa plenària perquè s'avalue l'estat mediambiental de la zona i es netege la zona.

“És inadmissible que cada vegada que plou els veïns hagen d'aguantar aquesta situació i una olor que és insuportable”, ha conclòs Giner.

ocultar
Ciutadans denuncia les males olors i la brutícia del azarbe al costat de Pinedo
Pujar