2 de desembre de 2020 2/12/20

Ciutadans denúncia falta de mitjans per als policies locals

  El Grup de Ciutadans (Cs) de l'Ajuntament de València ha denunciat que els policies del servici de platges continuen no tenint els mitjans adequats per a prestar una bona labor als ciutadans a pesar que esta situació ha sigut denunciada fa temps.

  La regidor María Dolores Jiménez exigix la reparació dels quads i insta la regidor de Protecció Ciutadana a deixar-se de campanyes d'imatge. "La Policia Local no té mitjans. El servici de platges no té vehicles quads per a labors de vigilància i prevenció en platges", ha manifestat.

  Jiménez ha sigut molt crítica amb este tema i, ha dit: "Menguzzato va fer una presentació grandiosa del dispositiu de platges amb fotos en què eixien els quads, agents i altres vehicles, però la realitat és distinta, els quads no funcionen, ho denunciem i seguixen sense funcionar. Un dels banyistes que va socórrer dos persones en la platja d'El Perellonet així ho va dir".

  D'altra banda, la regidor Jiménez va criticar la situació dels policies desplaçats a la Zona 0 del barri d'El Cabanyal. "Los agents han de romandre en el cotxe amb estes elevades temperatures perquè el mòdul de les dependències es posarà quan finalitze servici de platges, açò és desvestir un sant per a vestir un altre. És inaudit que en la València ocórreguen estes coses".

  Per a concloure, la regidor Jiménez ha tornat a demanar a l'edil Menguzzato una major implicació amb els seus subordinats, que els proporcione els mitjans i equips adequats i li ha dit que "unos magnífics professionals deuen de comptar amb uns equips adequats per a realitzar les seues funcions, l'altres és marejar i confondre als ciudadanos", ha conclòs l'edil de Ciutadans.

  Pujar