29 de novembre de 2020 29/11/20

Ciutadans denuncia una “explosió de botelló" aquest cap de setmana a València en carrers com Jacinto *Benavente

Ciutadans denuncia una “explosió de botelló" aquest cap de setmana a València en carrers com Jacinto *Benavente - (foto 1)
  • Giner: “Si la segona ona de coronavirus s'empitjora a València serà perquè Ribó no pren les mesures oportunes en els espais i transports públics”

MÉS FOTOS
Ciutadans denuncia una “explosió de botelló" aquest cap de setmana a València en carrers com Jacinto *Benavente - (foto 2)

“Si la segona ona de coronavirus s'empitjora a València serà perquè Ribó no està prenent les mesures oportunes en els espais i transports públics”, ha criticat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, qui ha lamentat la “pèssima gestió del públic que està fent l'alcalde València”. “*Ribo no està gestionant el públic. Mentrestant l'hostaleria, els autònoms, la societat empresarial etc, acaten les restriccions”, ha afegit.

Giner ha denunciat una “explosió de botelló aquest cap de setmana en carrers com Jacinto Benavente, on els restaurants i locals d'oci nocturn pateixen les restriccions imposades per la Generalitat per a frenar la crisi sanitària”

El portaveu de Cs ha lamentat el “escàs interés de l'alcalde per controlar aquest tipus de fenòmens que són una amenaça per a la contenció del virus”. “Ribó mana a la policia a controlar que els restaurants compleixen les normes, mentre és totalment permissiu amb els focus de botelló que inunden la ciutat cada cap de setmana”, ha alertat.

D'altra banda, el portaveu de Cs ha incidit en la necessitat d'actuar contra la situació d'amuntegament que pateixen els usuaris de l'EMT. “Encara ni s'han canviat els plàstics que separen al conductor dels passatgers des del mes de març i els usuaris van atapeïts en els autobusos. Exigim que en el transport públic es complisquen les mesures de seguretat per a conductors i clients”, ha conclòs.

Pujar