elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans demana recuperar els servicis d'ambulància retallats en 2013

    La regidora de Ciutadans María Dolores Jiménez ha demanat que es recuperen els servicis d'ambulància en la ciutat de València que van ser retallats en 2013. "Els ciutadans necessiten tindre a la seua disposició més mitjans en el servici d'ambulàncies. Els retalls de 2013 no han sigut revertits i és evident que falten unitats. Si a estes carències li sumem el turisme i les festes en la pedanies, la necessitat de més servici d'ambulàncies és encara major", ha dit Jiménez.

    En este sentit, l'edil de Cs ha recordat que en el passat Ple de juliol es va aprovar per una unanimitat una moció de Ciutadans per a millorar les urgències en la ciutat. "El tripartit ha de complir els compromisos que s'adquirixen en el Ple. Acordem que s'instaria a la Conselleria de Sanitat a a realitzar un estudi sobre la situació dels servicis d'urgències sanitaris, en concret d'ambulàncies i el seu personal i perquè es dotara d'un nombre més gran d'ambulàncies a la ciutat de València, així com el personal suficient".

    Així mateix, la moció obligava a realitzar un mapa d'atenció sanitària urgència d'ambulàncies en la ciutat de València a fi de poder donar servici en el menor temps possible a les urgències que es produïsquen.

    Per a concloure, Jiménez ha dit: "És necessari vetlar pels ciutadans de la ciutat i posar a la seua disposició servicis d'urgències sanitaris suficients".

    Pujar