2 de desembre de 2020 2/12/20

Ciutadans demana que la Policia Local controle l'aforament en les hores punta dels mercats

    El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha demanat que la Policia Local de València controle l'aforament en hora punta dels mercats municipals. “Els mercats no compten amb sistemes per a controlar el nombre de clients que tenen dins per la qual cosa és necessari la presència de la Policia Local perquè no se supere l'aforament que pot permetre cada recinte amb les distàncies de seguretat necessàries”, ha dit el portaveu de Cs.

    Giner ha puntualitzat que és necessari adequar les rondes a les necessitats de cada mercat. “Per exemple, la Policia Local està en el mercat de *Benicalap tots els dies a les 13 hores i no hi ha cap problema, però a les 11 hores es produeixen aglomeracions de clients”, ha explicat.

    “És necessari que tot el personal dels mercats tinga els equips de protecció individual que es requereixen en aquesta pandèmia”, ha assenyalat el portaveu taronja, qui ha demanat també una neteja extraordinària dels accessos i les vidrieres els mercats. “Els llocs dels mercats estan fent neteges extraordinàries amb lleixiu a l'inici i al final de cada jornada i ara fa falta que tot l'entorn té també la neteja i seguretat que transmeten els llocs dels mercats”, ha indicat conclòs Giner.

    Pujar