30 de setembre de 2020 30/9/20

Ciutadans critica que es dissenyen “trages a mesura” en dos direccions de secció de Cultura Festiva

  El grup Ciutadans (Cs) de l'Ajuntament de València ha emplaçat al tripartit a utilitzar els funcionaris del consistori per a ocupar llocs tècnics de responsabilitat en compte d'usar en excés el mètode de comissió de servicis per a portar a personal d'altres administracions públiques a fi de col·locar-los fixos en este ajuntament, segons ha dit el regidor Manuel Camarasa.

  “El tripartit seguix amb la tàctica de portar personal en comissió de servicis per a col·locar la seua gent en llocs tècnics i de responsabilitat en esta casa. L'Ajuntament de València compta amb quasi 5.000 funcionaris en la plantilla, personal molt qualificat, que permetria recórrer en menor grau a esta forma de contractació. Em pregunte si a tots els que han portat els regalaran un concurs de mèrits a mesura que perjudique el personal funcionari. Des de Ciutadans ja hem posat de manifest este fet, tant en la Comissió de Govern Interior de novembre de 2015 i en el ple de novembre de 2016”, ha explicat l'edil Camarasa.

  El regidor ha indicat la seua discrepància amb el mètode triat des del tripartit: “No puc compartir ni aprovar el trage a mesura que el Delegat de Cultura Festiva, amb el beneplàcit de la resta del tripartit, pensa dur a terme en estes dos Direccions de Secció. Hi ha requisits i puntuacions que resulten molt significatives”.

  L'edil de Ciutadans posa en dubte, després de preguntar als regidors de l'àrea de Cultura Festiva i de Personal en l'esmentada comissió, que “tinguen el suport del Gobern de la Nau al complet per a dur a terme este paperot que va en contra dels interessos del personal funcionari de la casa i que minva les seues possibilitats de promoció”.

  Camarasa ha recordat que l'oposició la convoca l'àrea de Personal, a proposta de l'àrea de Cultura Festiva, i espera transparència, quelcom tan defés pel tripartit.

  Pujar