elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans alerta del retard en la licitació del CEIP 103

    El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, ha alertat hui del retard que patix la licitació del nou CEIP 103. "Una situació, que una vegada més, està creant alarma i malestar entre les families", ha declarat Giner, el qual ha exigit que es complisquen els terminis promesos. "El Pla d'Infraestructures Educatives de la Conselleria d'Educació assegurava que el col·legi estaria licitat en el segon semestre de 2016. Un compromís incomplit en data hoy", ha dit Giner. El portaveu de Cs ha demanat "un calendari de terminis objectius i que es mantinga informats els pares i personal docent".

    Sobre este assumpte, el portaveu de Cs ha recordat a l'Alcalde de València que "en l'equador del seu mandat, els xiquets continuen estudiant en barracons en esta ciutat i a este pas seguiran fent-ho tota la legislatura". "Los compromisos amb els ciutadans s'han de complir, amb tots, no sols amb algunos", ha afegit.

    Fernando Giner ha recordat la lamentable situació que viuen els quasi 400 estudiants del CEIP 103. "El passat hivern inclús van haver de ser evacuats perquè la seua seguretat no estava garantida en els dies de pluja. Fins a quan continuarà dilatant esta situació, senyor Ribó", ha conclòs el portaveu de Cs.

    Pujar