27 de maig de 2019 27/5/19

Ciscar-Burriana indulta al seu ninot infantil

Ciscar-Burriana indulta al seu ninot infantil - (foto 1)
  • L'artista Bernando Estela aconsegueix així el seu segon treball indultat

MÉS FOTOS
Ciscar-Burriana indulta al seu ninot infantil - (foto 2)

Ja es coneix el primer dels grans premis que es disputaran aquestes falles 2019. La capsula del temps de la Falla Císcar-Borriana serà el ninot infantil que se salve de les flames enguany després de convertir-se en el ninot més votat pels visitants a l'Exposició del Ninot.

Amb un total de 5385 vots, el treball al qual no li falta detall i que conjuga l'estil modern i clàssic realitzat per l'artista faller Bernardo Estela ha aconseguit captivar als valencians, i regalat un gran moment a la història de la comissió qui aconsegueix per primera vegada aquest reconeixement.

Estela va plasmar en una xicoteta obra una típica escena familiar en la qual es pot veure com dues persones majors jugar amb els xiquets, tot això al voltant d'una bambolla per a representar una capsula del temps i retindre aqueixos bonics records. Seguits de la Císcar, els següents llocs han sigut per a Barri Betero (5265 vots) i Exposició-Micer Mastegue – A. Baca (2547 vots) 

Després de recollir la figura guardonada es van obrir les portes a totes les comissions per a anar recollint els ninots exposats amb la condició de donar el tret d'eixida a la planta infantil amb la qual els més xicotets gaudeixen treballant per aqueixes falles que cada any representen la il·lusió de les comissions infantils.