28 de novembre de 2020 28/11/20

Cicle Integral de l'Aigua millora de la xarxa de proveïment en Campanar i Jacinto Benavente

  Les obres de millora de la xarxa de proveïment d'aigua en els entorns del pont de Campanar i del carrer Jacinto Benavente s'han iniaciat esta setmana «amb la finalitat de millorar la xarxa de subministrament d'este servici», tal com ha informat la regidora Cicle Integral d'Aigua, Elisa Valía.

  Concretament, els treballs en Campanar permetran la renovació de les canonades de la zona per a reforçar el subministrament a la zona nord de València. Estan previstos en el pla d'inversions i tenen com a objectiu la substitució de les conduccions arterials existents i la seua connexió amb la canonada que discorre per l'antic llit del riu Túria. Elisa Valía ha ressaltat que, amb esta actuació, «es garanteix el subministrament de la zona nord i es millora el nivell de pressions tant en condicions habituals com en situacions d'emergència».

  Estes obres s'executaran en tres fases: desmuntatge de les canonades existents, muntatge de les noves conduccions i, finalment, les connexions finals amb les canonades existents que es troben en servici. «L'execució de les obres ocupa la superfície estrictament necessària del parc del Rio Túria, i el trànsit de vianants i ciclistes queda degudament senyalitzat i desviat», ha assegurat. El pressupost de les obres ascendeix a 691 .184,25 € (lVA inclòs) i es preveu un termini d'execució de 13 mesos.

  En el cas de les obres de Jacinto Benavente, també emmarcades en el pla de lnversiones, s'ha procedit a la instal·lació d'un cabalímetre de 600 mm en la nova conducció arterial de l'avinguda, «de manera que s'aconsegueixi controlar, amb precisió, el cabal trasbalsat per l’esmentaeda canonada i es permeti dur a terme una òptima sectorització de les zona centre-est de la ciutat».

  El pressupost de l'obra ascendeix a 52.275 i es preveu un termini d'execució de 3 mesos. «L'àmbit de l'obra és compartit amb la de la nova canalització de canonada arterial que discurrire per la mateixa avinguda i es realitzen de manera coordinada per a reduir as molèsties als veïns i veïnes, així com les afeccions al trànsit».       

  Pujar