29 de novembre de 2020 29/11/20

Catalá: “El PSOE té el país paralitzat i Compromís s'està convertint en el seu aliat perfecte"

Catalá: “El PSOE té el país paralitzat i Compromís s'està convertint en el seu aliat perfecte" - (foto 1)
  • La portaveu popular insta a la Generalitat i al Govern a accelerar els tràmits per a dur a terme l'ampliació del Port de València

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha instat hui a la Generalitat i al Govern d'Espanya a posar-se a “treballar ja i adoptar les decisions i tràmits necessaris per a dur a terme l'ampliació nord del Port de València.” “L'economia de la nostra ciutat i els 40.000 llocs de treballs que dóna el Port no poden estar esperant que el Govern de Pedro Sánchez conteste unes cartes o que els actors implicats es reunisquen la volta de les vacances”, ha assenyalat Catalá.

La portaveu ha alertat que mentre “ací Compromís es dedica a bloquejar i a alentir qualsevol inversió productiva”, altres ciutats, com Sines, estan donant llum veure a inversions que poden fer que els seus recintes portuaris guanyen en competitivitat a costa del recinte portuari de València. Catalá ha lamentat que “el port amb major competitivitat d'Espanya estiga en estand by a l'espera d'unes decisions que no sabem quan arribaran tenint en compte la incapacitat de Pedro Sánchez per a formar govern”.

“El PSOE té el país paralitzat, amb greus conseqüències per a la nostra ciutat, i Compromís s'està convertint en el seu aliat perfecte donada la seua obsessió per posar bastons a les rodes a inversions milionàries que revertiran en més llocs de treball i major riquesa per a la nostra ciutat”, ha afegit.

La portaveu del Grup Municipal Popular ha criticat el boicot continu de Compromís a infraestructures claus per a la ciutat -ja siga l'ampliació del Port o la V-21- que ens fan retrocedir en posicions de lideratge. “Quan tots els indicadors econòmics comencen a donar senyals d'alentiment econòmic, les Administracions no podem estar dedicant-nos a cartejar-nos o a posar en qüestió inversions que donaran més treball als nostres veïns. La seua inacció està posant en perill la creació de milers de llocs de treball ja que si el Port augmenta la seua capacitat, es crearà més ocupació”, ha finalitzat.

Pujar