20 de gener de 2021 20/1/21

Catalá insta a Ribó i a Gómez a posar-se a treballar ja

Catalá insta a Ribó i a Gómez a posar-se a treballar ja - (foto 1)
  • La portaveu registra la constitució del grup municipal popular a l'Ajuntament de València en el primer dia hàbil després de la constitució de la corporació municipal, sent el primer grup que realitza aquest tràmit

MÉS FOTOS
Catalá insta a Ribó i a Gómez a posar-se a treballar ja - (foto 2)

La portaveu del grup municipal popular, María José Catalá, ha instat a Joan Ribó i a Sandra Gómez a posar-se a treballar ja pels valencians. “La ciutat no pot estar paralitzada a l'espera de com queda el repartiment de butaques. No pot ser que la tercera capital d'Espanya estiga paralitzada per aqueixos balls de butaques i aqueixos pactes de desconfiança que estan protagonitzant Compromís i el PSPV.”

Catalá ha realitzat aquestes declaracions després de registrar en la Secretaria General de la Corporació la constitució del grup municipal popular, on es concreta que María José Catalá serà la portaveu del grup i María José Ferrer San Segundo, la portaveu suplent.

El registre es produeix en el primer dia hàbil després de la constitució de la corporació municipal i el grup popular ha sigut el primer a realitzar el registre. “El grup municipal popular ja ha mantingut aquest matí la primera reunió de treball. Nosaltres, a diferència de Compromís i el PSPV, no perdrem ni un minut i estem treballant ja per a afrontar els problemes greus que té la ciutat com l'atur, la pobresa o la paralització de l'activitat econòmica pel bloqueig de llicències”, ha explicat Catalá.

En aquest sentit, la portaveu ha apostat per “aplicar, especialment ara en època estival, un pla de xoc contra la pobresa infantil i també un pla de xoc d'agilitació de la tramitació burocràtica administrativa d'aquest Ajuntament que té un col·lapse molt important. Un col·lapse que es mantindrà fins que no es constituïsca el nou govern municipal”, ha afirmat Catalá.

Catalá ha exigit a Ribó que aborde ja els grans reptes que tenim i per a això “necessitem que nom el Govern”. “La gestació del nou equip de govern no pot allargar-se més. Els valencians segueixen sense respostes als greus problemes que pateix la ciutat i els veïns d'aquesta ciutat es mereixen governants seriosos i responsables i no polítics que només es preocupen de com queda el repartiment de poder per a acontentar les seues forces polítiques, ha assenyalat”.

La portaveu ha reiterat que el grup municipal popular farà “una oposició constructiva, portarà la iniciativa per a exigir a l'Alcalde i els seus regidors que gestionen amb eficàcia i transparència, i serem molt reivindicatius perquè la ciutat reba les inversions pendents compromeses de l'Estat i la Generalitat i estarem vigilants perquè es respecten i protegisquen els senyals d'identitat del poble valencià”.

Pujar