23 de novembre de 2020 23/11/20

Casado: “El dilluns tindrem un president del govern quasi valencià”

Casado: “El dilluns tindrem un president del govern quasi valencià” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Casado: “El dilluns tindrem un president del govern quasi valencià” - (foto 2)
  Casado: “El dilluns tindrem un president del govern quasi valencià” - (foto 3)

  El Partit Popular ha decidit que el tancament de campanya aquest divendres tinga com a protagonista a la Comunitat Valenciana. Així, el seu president, Pablo Casado, ha realitzat un míting a València, des d'on ha apel·lat als simpatitzants de C’s i Vox, per a aglutinar el “vot unit”.

  En un acte amb la platja de València com a teló de fons, Casado ha reivindicat la seua vinculació amb la Comunitat - la seua dona i fill són valencians- i ha assegurat que Isabel Bonig serà la primera presidenta en la història de la Generalitat i trencarà un nou sostre de cristall. “La Comunitat Valenciana mereix tindre al capdavant de la Generalitat una dona com tu”, ha assenyalat el líder dels populars.

  Missatges directes també per als possibles votants de Ciutadans i Vox: “Si no volen que Espanya es fracture ni que hi haja una crisi de cavall com l'any 2008, l'única opció vàlida que aglutine els vots en escons és la del PP”. Per això és “important”, defensa Casado, aglutinar el vot “en un partit centrista, reformista i dialogant com el PP” ja que en cas contrari, assegura, se li fa un favor a Sánchez.

  Un acte en el qual Isabel Bonig s'ha compromés a ajudar a Casado a arribar a la Moncloa: “En el PPCV mai ens rendim ni acatxem el cap. Assumim errors, demanem perdó però no per ser del PP. I hui arribem a aquesta recta final amb energies renovades, amb il·lusió, orgullosos de tot el que hem fet”, ha declarat la presidenta dels populars valencians.

  De fet, en un moment del discurs, Bonig ha esclafit a plorar en recordar els moments més durs del seu mandat i quan els donaven “per morts” en l'època més fosca de la corrupció. Un fet que contrasta, diu, amb que siguen l'únic partit que ha presentat candidatures en els 542 municipis de la Comunitat: “Hem fet una campanya en positiu. Basada en l'orgull de ser valencià, de defensa de les tradicions, que reflectisca el que és la Comunitat Valenciana que és una peça fonamental en el desenvolupament d'Espanya”.

  Promeses electorals

  Per part seua, Pablo Casado s'ha compromés a crear dos milions de llocs de treball en la pròxima legislatura, alhora que ha posat en valor la seua àmplia agenda reformista, que inclou baixades d'impostos o la reducció de les llistes d'espera sanitàries a 30 dies, entre altres mesures econòmiques i socials. En el seu discurs també s'ha compromés a recordar-se de la Comunitat quan governe, en temes com l'aigua, el finançament, o la indústria. I ha conclòs: “Quan jo siga president, València no serà catalana”.

  Aquesta vesprada el Partit Popular en la Comunitat Valenciana ha realitzat el seu tancament de campanya molt prop del d'aquest matí, en el Port de València. Un acte amb simpatitzants i amb candidats de tots els punts de la Comunitat.

  Pujar