24 de novembre de 2020 24/11/20

El carrer Oltà comença a lluir nou enllumenat

El carrer Oltà comença a lluir nou enllumenat - (foto 1)

    L'execució del projecte d'eficiència lumínica aprovat pel veïnat del barri de Malilla per als pressupostos participatius d'enguany ja ha començat al carrer Oltà. El regidor de Govern Interior de l'Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha anunciat que la intervenció municipal ja encetada tindrà la seua continuïtat en les pròximes setmanes al carrer de Bernat Descoll, també en este barri del districte de Quatre Carreres.

    Operaris municipals ja han encetat la substitució dels equips electromagnètics i les llums de VSAP 150 que hi ha dins dels fanals existents, mitjançant un bloc òptic de 75 vats. Esta intervenció es completarà en les pròximes setmanes amb la substitució de 18 lluminàries esfèriques del carrer de Bernat Descoll, en el tram que va de la carrera de Malilla a l'avinguda del Poeta Federico García Lorca. En sengles casos s'utilitzarà amb tecnologia Led càlid (3.000º K de temperatura de color).

    Este projecte, triat en votació pel veïnat del barri, permetrà un estalvi anual de 25.992.68 kWh, el que representa uns 3.874,72 euros d'estalvi anuals només en estos dos carrers de la ciutat de València.

    "L'interés de la ciutadania per l'enllumenat demostra la importància que este té en el seu benestar. Els veïns i veïnes de València saben que tenen en el govern de Joan Ribó un aliat per millorar la il·luminació en la nostra ciutat, fent-la més eficient i sostenible i menys contaminant", ha explicat Campillo.

    Pujar