27 de novembre de 2020 27/11/20

El carrer que connecta Forn d’Alcedo amb Sedaví compta, per primera vegada, amb passos de vianants

El carrer que connecta Forn d’Alcedo amb Sedaví compta, per primera vegada, amb passos de vianants - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El carrer que connecta Forn d’Alcedo amb Sedaví compta, per primera vegada, amb passos de vianants - (foto 2)
  El carrer que connecta Forn d’Alcedo amb Sedaví compta, per primera vegada, amb passos de vianants - (foto 3)

  El pla de pacificació de trànsit coordinat i executat des del servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, a petició de l’Alcaldia de Forn d’Alcedo i consensuat amb l’Ajuntament de Sedaví, inclou diverses accions de senyalització en l’entorn d’estos municipis del sud de València.

  Es tracta del carrer de l’Assagador de la Torre on s’han pintat, durant esta darrera setmana, dos passos de vianants a l’altura dels carrers de Guadalquivir i Camí Forn d’Alcedo, protegits, al seu torn, per quatre reductors de velocitat. A més, s’ha instal·lat un altre reductor més pròxim a l’entrada a este mateix carrer des de la V-31.

  Cal tenir en compte que per esta carretera de doble sentit que unix Forn d’Alcedo amb Sedaví es registra bastant trànsit, tant de vehicles com de transeünts, degut a la quantitat de naus i empreses que alberga i, no obstant, fins el moment no comptava amb cap pas o itinerari de vianants segur.

  Per a completar esta actuació integral s’han delimitat itineraris per a vianants a ambdues bandes de la via que donen continuïtat als dos nous passos. També s’ha ampliat la mitjana de la calçada estretint els carrils de circulació per a calmar el trànsit rodat, i s’ha creat un altre nou pas de vianants en l’encreuament de Camí Forn d’Alcedo amb l’avinguda dels Treballadors, que compta també per primera vegada amb un pas de vianants.

  TAMBÉ EN AVINGUDA D’EUROPA

  Estes mesures de millora del trànsit es completaran pròximament amb la instal·lació d’altres quatre reductors de velocitat a l’avinguda d’Europa, concretament al tram que discorre paral·lel a la V-31.

  Pujar