elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
PROCLAMACIÓ FALLERES 2022

Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022

Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022
  • En el seu primer acte oficial com a màximes representants

Galeria de fotos
Falles València 2022: Proclamació
Falles València 2022: Proclamació
MÉS FOTOS
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 2)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 3)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 4)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 5)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 6)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 7)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 8)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 9)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 10)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 11)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 12)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 13)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 14)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 15)
Carmen Martín i Nerea López, proclamades Falleres Majors de València 2022 - (foto 16)

Carmen Martín i Nerea López han estat proclamades aquest dijous Falleres Majors de València per a l'any 2022. Aquest dijous a la vesprada ha tingut lloc la proclamació de les Falleres Majors de València de l'any 2022 en el primer acte de la xiqueta Nerea López i la senyoreta Carmen Martín a l'Ajuntament de València.

L'acte arriba tan sols un dia després de rebre la telefonada de l'alcalde Joan Ribó a ambdues. Després de viure el que ha estat un dels moments més especials de la seua vida, tocava la seua presentació davant els valencians i el món faller, ja vestides amb el vestit de falleres i en un acte protocol·lari que començava a les 18:30 amb l'obertura de portes.

Passades les set de la vesprada donava començament l'esperat acte i entraven per les escales del consistori en primer lloc la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2022: Carmen Giménez Amaro i Adela García Gimeno; Patricia Zurano Cívic i Isabel Esplugues Balaguer; Carla Alcocer Mayordomo i Alba Hurtado Escobar; Cayetana Santacruz Blasco i Daniela Alcoi Damià; Carmen Calduch Sebastià i Carla Vicente Alfonso; Sara Sellés Gutiérrez i Valentina Ravello Faubel. Entrava finalment Nerea López Mestre, lluent i sota les indicacions del protocol.

Posteriorment era el torn de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2022: Marina Ballester Estevan i Camila Román Pérez; Sofia Guillot Aleixandre i Paloma Eroles Martínez; Lucía Payá Ramírez i Eva Alcahuz Martín; Carla Colprim Martínez i Carolina Soriano Alabau; Carla Julià Fernández i Claudia Mas Galarza; Maria Albors Calduch i Beatriz Buigues Montoliu. Finalment, la jove Carme, preciosa, emocionada i amb un somriure que pràcticament ni la mascareta podia tapar-li.

Un cop a dalt, totes han estat rebudes per l'alcalde Joan Ribó i el President de Junta Central Fallera i regidor de festes Carlos Galiana. També han acudit a l'acte les representants de les festes germanes: les Reines de les Festes de Castelló i les Bellees del Foc de les Fogueres d'Alacant.

Arribava el moment de la Proclamació amb les paraules de Joan Ribó: "Poble valencià, en virtut de les atribucions que em confereix el reglament vigent nomene i proclame en nom de la ciutat i en el meu propi, Fallera Major Infantil de València 2022, Nerea López Maestre".

Ha sigut una jornada molt especial per a Carmen i Nerea. Cal assenyalar que les dues Falleres, la major i la infantil, portaven vestits cosits pels seus familiars. Carme, tal com els va explicar elperiodic.com, portava un vestit cosit per la seua mare, un vestit clàssic de blau marí i la nena Nerea López, amb un vestit blau elèctric, fet també per familiars.

La Fallera Major Infantil, Nerea, ha dedicat unes paraules des de l'hemicicle, agraint el seu nomenament a tots, des del moment en que va sonar el seu nom a Fonteta fins el jurat, els fallers i la seva família: "Fallers, falleres, Hem tornat !! Visca València i visquen les Falles! ", Ha conclòs.

També la Fallera Major de València, Carmen, que ha volgut representar en la seua veu, "la veu de les tretze joves unides per una mateixa il·lusió: l'amor per les falles". La Fallera Major de València 2022 ha agraït aquest moment i ha dedicat també unes paraules d'afecte a la seva comissió, la Falla Poeta Alberola Totana, així com a el sector i agrupació Olivereta: "Només em queda demanar-vos que torneu a il·lusionar-perquè si hi ha un casal on entre tot el món, aquest són les falles ".

Pujar