elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Carmen Giménez Amaro: "M'agradaria ser Fallera Major Infantil perquè sóc molt sociable i tinc molt bona memòria"

Entrevista amb Carmen Giménez Amaro, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
Entrevista amb Carmen Giménez Amaro, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
  • Entrevista amb la fallera de la Falla Olivereta Cerdà i Rico i candidata a Fallera Major Infantil de València 2022

MÉS FOTOS
Carmen Giménez Amaro: "M'agradaria ser Fallera Major Infantil perquè sóc molt sociable i tinc molt bona memòria" - (foto 2)
Carmen Giménez Amaro: "M'agradaria ser Fallera Major Infantil perquè sóc molt sociable i tinc molt bona memòria" - (foto 3)
Carmen Giménez Amaro: "M'agradaria ser Fallera Major Infantil perquè sóc molt sociable i tinc molt bona memòria" - (foto 4)
Carmen Giménez Amaro: "M'agradaria ser Fallera Major Infantil perquè sóc molt sociable i tinc molt bona memòria" - (foto 5)

Carmen Giménez Amaro és una xiqueta de 9 anys, fallera de la Falla Olivereta Cerdà i Rico i aspirant a Fallera Major Infantil de València 2022. Fallera des que va nàixer, reconeix en una entrevista amb elperiodic.com que són hores molt emocionants des que el seu nom va sonar a Fonteta: "No em s'espera que anava a ixir, a la fi només han pogut aconseguir-ho tretze però espere que l'hagen disfrutat molt".

Carmen és aficionada a l'atletisme i a la gimnàstica acrobàtica però, sobretot, és fallera fins a la medul·la. Ho ha viscut a casa perquè la seua germana Marina va ser component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2018.

El seu acte favorit és l'Ofrena: "És molt bonic veure a la Verge". I li encantaria viure-ho sent Fallera Major Infantil de València 2022. S'ho imagina, i espera que siga perquè té qualitats que la fan valedora de tal representació: "Sóc molt sociable i tinc molt bona memòria, per exemple per als discursos, recorde el que va donar Carla a Fonteta que va ser molt bonic".

Pujar