24 d’octubre de 2019 24/10/19

Camps acusa el “home del serrell canviant i a la dona de les samarretes” d'utilitzar a l'Advocacia de la Generalitat

Camps acusa el “home del serrell canviant i a la dona de les samarretes” d'utilitzar a l'Advocacia de la Generalitat - (foto 1)
  • L'excap del Consell considera que Puig i Oltra estan duent a terme una “persecució política” contra ell

Francisco Camps ha acudit aquest matí a la Ciutat de la Justícia de València a declarar com investigat per la causa que investiga presumptes irregularitats en els contractes emesos durant la visita del Papa a València. A la seua arribada al jutjat, el que fora president de la Generalitat s'ha mostrat crític amb la gestió que s'està fent de l'Advocacia de la Generalitat qui ha sol·licitat que siga investigat per la construcció del circuit de Fórmula 1.

"En la meua època l'Advocacia era independent i ara depén d'un director general que depén directament del senyor Puig. És una vergonya, un escàndol i un escarn per a tots els valencians que la parelleta est utilitzant a tota la Generalitat" ha afirmat l'excap del Consell.

En aquest sentit, ha insistit en la seua innocència sobre la causa de la F1: “L'interventor ha dit que no hi ha irregularitat ni en els contractes ni hi ha crebant per a les arques publiques de l'administració autonòmica. L'advocat de la Generalitat, Ximo Puig, va contra la seua pròpia interventor, contra la mateixa Generalitat”. Cal recordar que per a l'Advocacia, sobre aquest cas existeixen indicis de delicte de prevaricació i malversació en l'actuació liderada per Camps.

Abans d'entrar a declarar per una altra de les causes que té obertes, Francisco Camps en declaracions als mitjans de comunicació ha assegurat que el que està vivint és “una persecució política de l'home del serrell canviant i la senyora de les samarretes que utilitza a l'advocat de la Generalitat, Jorge Herrero”.

Finalment, ha instat al president en funcions Ximo Puig a “demanar perdó als valencians per usar a un òrgan independent per a la seua pròpia acció política”.

ocultar
Camps acusa el “home del serrell canviant i a la dona de les samarretes” d'utilitzar a l'Advocacia de la Generalitat
Pujar