elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una cafeteria de València es fa viral per la seua negativa a retransmetre el mundial de Qatar

Una cafeteria de València es fa viral per la seua negativa a retransmetre el mundial de Qatar
  • A través d'una pissarra adverteixen als clients d'aquesta decisió

Una cafeteria de València s'ha fet viral per la seua negativa a retransmetre els partits del mundial de futbol que s'està disputant a Qatar, pel fet que “no aprovem la celebració d'un mundial en un país en el qual no es respecten les llibertats fonamentals”, tal com recull una pissarra informativa del local.

En el comunicat de la cafeteria Lar Botànic insisteixen que “no retransmetrem cap partit, inclosos els de la selecció espanyola”, i encara que lamenten les molèsties que puguen ocasionar als clients, es mantenen ferms en què “la nostra moral no ens ho permet”.

Unes frases que han corregut com la pólvora en les xarxes socials. Donada la repercussió, el negoci ha expressat que aquesta decisió va ser una cosa “personal” i que mai “vam pretendre ser virals ni trending topic”.

Han assenyalat que “aquesta pissarra es va col·locar dins del local perquè la nostra clientela habitual estiguera al corrent de la nostra decisió i tinguera temps de buscar un altre lloc per a veure els partits” i es mantenen ferms en la seua decisió “de no retransmissió cap partit del mundial”.

Pujar