22 de setembre de 2020 22/9/20

Borja SanJuán, Rafael Rubio, Carlos Vila i Teresa Altarejos integraran la comisió negociadora

Borja SanJuán, Rafael Rubio, Carlos Vila i Teresa Altarejos integraran la comisió negociadora - (foto 1)

    La comissió executiva del PSPV-PSOE de la ciutat de València ha designat a Borja Sanjuán, Rafael Rubio, Carlos Vila i Teresa Altarejos com a membres de la comissió negociadora que demà, a les 13h00, en el Rialto, mantindran la primera reunió amb la coalició Compromís, segons han informat els socialistes en un comunicat.

    Han indicat que aquesta trobada, que mantindran totes dues formacions després de les eleccions del passat 26 de maig, tindrà lloc amb posterioritat a la reunió que celebraran els dirigents de totes dues formacions, Sandra Gómez i Joan Ribó, a les 10h30, també en el Rialto. 

    D'aquesta manera, en el comunicat els socialistes han ressaltat que demà donaran començament els treballs per a iniciar la conformació del programa de Govern de coalició, estable i progressista integrat pel PSPV-PSOE i la coalició Compromís per als pròxims quatre anys. 

    Així mateix han informat que la comissió executiva comarcal també ha aprovat que, d'acord amb els estatuts i reglaments del PSOE, la proposta que s'aconseguisca entre les comissions negociadores de totes dues forces polítiques serà consultada a la militància.

    Pujar