elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Atraca un supermercat i segresta a un taxista per donar-se a la fuga a València

Google maps
Google maps
  • El lladre va ser perseguit pels clients de supermercat fins a la parada de metro de Patraix, on va segrestar un taxi per fugir

L'Audiència Provincial de València jutja aquest dilluns a un home acusat de robar 300 euros després d'amenaçar amb un ganivet a la caixera d'un supermercat i segrestar un taxista perquè li facilitara la fugida. L'atracament es va produir el 14 d'agost de 2020 a València quan l'encausat, armat amb un ganivet de 19 centímetres de fulla, es va dirigir a la caixera, que estava fent recompte, i li va exigir que li donara els diners.

La dona va entrar en pànic i va començar a córrer pels passadissos de la botiga, fins que va relliscar a la zona de la fruiteria, el que va aprofitar el processat per prendre-li 300 euros i fugir. Segons relata el fiscal en el seu escrit d'acusació, diversos empleats, testimonis de l'assalt, van seguir a l'home, que en la fugida va perdre part dels diners sostrets, fins a la parada de metro de Patraix.

En aquesta zona, el lladre es va introduir en un taxi que havia parat perquè baixara una passatgera, on va col·locar el ganivet a l'abdomen de l'conductor i li va cridar que arrancara. El cotxe va circular per diversos carrers fins que, a causa de el trànsit, va haver de frenar, el que va aprofitar la passatgera, que no ha estat localitzat, per ixir corrent.

Poc després, a la zona de l'Hospital Peset, el taxista va observar que els seguia un vehicle policial, per la qual cosa va donar una forta frenada i va fugir del vehicle on els agents van detenir l'atracador.

El ministeri fiscal sol·licita provisionalment una pena de presó de nou anys i mig per a l'acusat per un delicte de robatori amb intimidació en les persones i un altre delicte de detenció il·legal.

Pujar