25 de setembre de 2020 25/9/20

Les Arts inicia el seu cicle de música de cambra amb ‘Divertiment Mozart’

  El Palau de les Arts inicia aquest dissabte, 16 de febrer, el cicle de música de cambra que protagonitzen els professors de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana a l'Espai Los Toros, a les 19.00 hores.

  Per a la primera sessió, amb el nom 'Divertiment Mozart', els músics de l'OCV interpreten tres 'divertimenti' del geni de Salzburg, corresponents als números 136, 137 i 138 del catàleg Köchel. Com a tancament de la vetlada, el programa inclou la cèlebre "Pequeña serenata nocturna".

  Setze músics de la secció de cordes de l'OCV integren el conjunt musical d'aquest dissabte: Gjorgi Dimchevski, Mikhail Spivak, Susanna Gregorian, Matthew Bethel, Eri Takeya, Cristina Grifo, Emil Chitakov, Katsiaryna Zabradotskaya, Sergio Sáez, Andrey Ovchinnikov, Alberto Castillo, RafaÅ‚ Jezierski, Alberto Ferrés i Mihai Ichim.

  Les Arts informa que les localitats per als concerts de música de cambra tenen un preu únic de 15 euros. La segona jornada d'aquest cicle tindrà lloc el pròxim 13 d'abril, en la qual es commemoraran els 20 anys de la mort de Joaquín Rodrigo amb un programa dedicat al compositor valencià sota la direcció de Joan Enric Lluna.

  L'Espai Los Toros, amb una superfície de 340 m2 i capacitat per a 226 persones en la dotzena planta de l'edifici, acull des de la temporada 2016‑2017 els concerts de música de cambra de Les Arts.

  Pujar