elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba el dia més esperat per a les candidates a Fallera Major de València 2022

Arriba el dia més esperat per a les candidates a Fallera Major de València 2022
  • Aquest dimecres a la vesprada l'alcalde Joan Ribó cridarà a les dues elegides per representar als valencians en les falles de l'any que ve

Nervis a flor de pell. Falten poques hores per al dia més esperat per les 26 candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de València 2022. Les tretze xiquetes i tretze joves van complir un somni fa uns dies quan van ser cridades per formar part de la Cort d'Honor de les Falles 2022 . I aquesta vesprada dos d'elles compliran un somni encara més gran, el de representar als valencians en les falles de l'any que ve.

En les últimes hores hem pogut veure els assajos de la Proclamació que tindrà lloc aquest dijous a la vesprada. De moment, els fallers esperen amb emoció el moment que viurem aquesta vesprada quan, a partir de les set, l'alcalde Joan Ribó telefone a la Fallera Major Infantil per a donar-li la bona notícia i, posteriorment a la Fallera Major.

Elperiodic.com els explicarà en directe cada moment de la telefonada i visitarem a les pròximes Falleres Majors de València 2022.

Qui són les candidates a Fallera Major de València i Infantil?

Elperiodic.com ha entrevistat a les tretze joves que aspiren a Fallera Major de València a les tretze xiquetes que també aspiren a Fallera Major Infantil de València. Pots conèixer-les en totes elles en AQUEST ESPECIAL.

Pujar