13 de desembre de 2019 13/12/19

Arriba el càsting d'Operació Triomf a València

Arriba el càsting d'Operació Triomf a València - (foto 1)

  Aquest dilluns arriba a València el càsting d'Operació Triomf a València, concretament a Fira València. Aquest dilluns se celebra la primera fase i els seleccionats passaran aquest dimarts a la segona.

  La primera prova consisteix en el fet que els candidats canten a capela durant mig minut enfront del jurat. Aquest està compost equip de professionals liderat per Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic Endemol i de l'Acadèmia OT. Els aspirants sabran al moment si passen a la segona fase.

  En el càsting de fa uns dies realitzat a Barcelona, més de 2.000 persones es van donar cita en les proves. Tal com comentaven els responsables del programa, aquesta edició promet ser la més exigent. “Enguany, des de l'Acadèmia, fomentarem la composició, el llenguatge musical… Volem formar als concursants una mica més en aquest aspecte”, ha explicat Galera.

  Després de passar per València aniran a Palma, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la i l'última ciutat serà Madrid.

  Servei especial de tramvia

  Així, tal com els va avançar elperiodic.com, durant aquests dies, hi haurà un servei especial de tramvia en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a les proves de selecció del programa televisiu Operació Triomf.

  ocultar
  Arriba el càsting d'Operació Triomf a València
  Pujar