27 de maig de 2020 27/5/20

Arreplguen firmes per a demanar la suspensió del València-Atalanta pel coronavirus

Arreplguen firmes per a demanar la suspensió del València-Atalanta pel coronavirus - (foto 1)
  • El partit de tornada entre el València CF i l'Atalanta de Bèrgam se celebrarà a Mestalla el pròxim 10 de març

Un ciutadà ha iniciat una recollida de signatures online per a demanar el retard o la suspensió del partit de tornada entre el València Club de Futbol i l'Atalanta de Bèrgam que se celebrarà a Mestalla el pròxim 10 de març per la crisi del coronavirus.

“El pròxim 10 de març està planejat que tinga lloc el partit de Champions League entre el València F.C i l'Atalanta de Bergamo en l'estadi de Mestalla. València és una de les zones més afectades pel coronavirus a Espanya, igual que Bergamo a Itàlia. Sense caure en l'alarmisme o la histèria, és clar que aquest esdeveniment pot encendre una metxa de contagis per tot el país”, explica l'impulsor de la petició, allotjada en la plataforma Change.org i dirigida al Ministeri de Sanitat, la UEFA i l'Ajuntament de València.

“El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, va assenyalar recentment que si a Itàlia no es permet celebrar esdeveniments massius, ens sona estrany que es permeta que 5.000 o 10.000 persones de les zones de risc vengen a reunir-se a Espanya”, pot llegir-se en el text de la campanya, que en les últimes hores ha començat a reunir signatures de suport procedents de la Comunitat Valenciana i altres punts d'Espanya.

“Fa unes setmanes el partit d'anada entre aquests dos equips en territori italià va servir com a precedent del que pot esdevindre si la UEFA i el govern no actua a temps. Diversos afeccionats valencians a més d'un periodista han hagut de passar per observació després de tornar malalts del nord d'Itàlia, en un moment en el qual el virus estava molt menys estés que ara”, afig l'impulsor de la petició.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar