19 de gener de 2021 19/1/21

Arranquen els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València

Arranquen els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València - (foto 1)
  • Hi haurà nou trobades al llarg del curs que tindran lloc als tres campus de la UV

  • La primera d’elles serà aquest dimarts, 22 d’octubre, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

Els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València (2019-2020) comencen el pròxim 22 d’octubre. Seran nou encontres que, per primera vegada, es desenvoluparan per curs acadèmic. Organitzats per la Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, i UVocupació, pretenen facilitar el contacte presencial entre empreses/institucions, i l’estudiantat i les persones titulades per la UV.

El primer Fòrum tindrà lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació aquest dimarts, 22 d’octubre, de 9:30 a 14 hores, i donarà pas a la sèrie de trobades que promouran l’ocupació de qualitat i oferiran una oportunitat única de posar en contacte a estudiants i persones titulades de la Universitat de València amb els responsables de recursos humans de les entitats. A més, en els diferents encontres professionals es realitzaran xarrades, tallers i taules redones on les empreses donaran a conéixer les seues organitzacions i informaran dels perfils professionals que demanden.

Les facultats de Ciències Socials i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport acolliran per primera vegada el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria. Serà els dies 30 d’octubre de 2019 i 5 de febrer de 2020, respectivament. També com a novetat, els fòrums de l’àrea de Salut -a la plaça Charles Darwin del Rectorat- i de l’àrea de Ciències -al Campus de Burjassot-Paterna- englobaran totes les facultats del mateix camp en un únic esdeveniment. En aquest cas, se celebraran els dies 1 i 2 d’abril de 2020, respectivament.

La resta de trobades seran el 4 de novembre a la Facultat de Farmàcia, el 25 de febrer a la Facultat de Geografia i Història, el 25 de març a la Facultat de Dret i el 5 de maig a l’ETSE (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria).

És recomanable que l’estudiantat i les persones titulades s’inscriguen prèviament a la jornada en la qual desitgen participar, a través de http://www.uv.es/bolsadetrabajo, per a obtindre un certificat d’assistència posterior i assegurar-se l’accés, ja que l’aforament és limitat.

El primer Fòrum, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, reunirà més d’una dotzena d’empreses i començarà amb la inauguració institucional (9:30 hores), a la Sala d’Actes Sanchis Guarner, en la qual intervindran la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero; la degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Amparo Ricós; el secretari autonòmic d’Ocupació i director general de Labora, Enric Nomdedéu; i una representació de l’Ajuntament de València.

Aquest mateix dia, també tindrà lloc una conferència inaugural; una taula redona en relació als programes d’ocupació per a joves; projeccions de vídeos d’eixides professionals en el camp dels idiomes i la comunicació; un taller de marca personal; un aperitiu amb empreses i, per a finalitzar, el lliurament de diplomes a empreses i entitats.

Des d’UVocupació es recomana a les persones en cerca activa d’ocupació que s’informen de les empreses que participaran en cada fòrum, que seleccionen les que són del seu interés i que busquen informació sobre elles. Així mateix, el servei d’ocupació de la UV, inscrit en la Fundació General de la Universitat de València, posarà a la disposició dels usuaris i les usuàries un servei d’orientació per a revisar i optimitzar els ‘curriculum vitae’ i la marca personal.

Pujar