elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca Serialparc activant el parc de Benicalap a través de la música

Arranca Serialparc activant el parc de Benicalap a través de la música
  • Ferran Palau i Mani Dii seran els encarregats d'inaugurar el nou cicle de concerts des del parc de Benicalap el pròxim 17 d'octubre

MÉS FOTOS
Arranca Serialparc activant el parc de Benicalap a través de la música - (foto 2)

El cicle de concerts que recorre València a través dels seus punts verds, Serialparc, arranca aquesta setmana amb els concerts de Ferran Palau i Mani Dii des de l'inexplorat parc de Benicalap.

El projecte, presentat fa un parell de setmanes per Agència Districte, persegueix un acostament als barris, els seus rostres, i les seues ambaixades a partir del batec dels seus punts verds. Redescobrir la ciutat a través dels seus parcs més emblemàtics… però també dels més inexplorats.

Aquest diumenge 17 d'octubre, a partir de les 11.00, el cicle debutarà des del parc de Benicalap amb un tàndem d'artistes que portaran tot el seu espectre de cançons acolorides a escena: Ferran Palau, el consolidat artista Català; al costat de Mani Dii, una de les promeses emergents més emocionants de València.

A més, gràcies a les noves mesures sanitàries anunciades recentment per la Generalitat, Serialparc marcarà una de les primeres oportunitats de gaudir de nou d'un esdeveniment on el ball i la llibertat de moviment tornarà a cobrar protagonisme. A l'aire lliure, amb totes les mesures de seguretat en marxa, un parc serà testimoni de com la naturalitat reconquereix la música en directe.

Així, en una meravellosa jornada matinal de diumenge, des del parc de Benicalap, Ferran Palau pujarà a l'escenari per a presentar el seu nou disc, que casualment? porta com a títol ‘Parc’. Una col·lecció de lluminoses cançons carregades de sintetitzadors, punteigs de guitarra propis del jazz i la seua ja característica murmuradora veu.

Un projecte que compta amb la col·laboració de l'Organisme Autònom Municipal (OAM) de València, i el suport de SAV i de cervesa El Águila, que posarà un paquet d'entrades a la disposició dels seus clients, que únicament gaudint del sabor d'Águila 1900 o Águila Sin Filtrar en el seu bar habitual, i participant en la promoció que podrà trobar en www.saboreatulibertad.com, podran aconseguir l'entrada de manera gratuïta.

+ PARC DE BENICALAP

Diumenge 17 octubre 2021

FERRAN PALAU + MANI.DII

+ PARC DE CAPÇALERA

Diumenge 24 octubre 2021

FERNANDO ALFARO + LEA LEONE

+ PARC CENTRAL

Diumenge 14 de noviembre 2021

MIGUEL RIVERA (MAGA) + RENALDO & CLARA

+ PARC DE MALILLA

Diumenge 21 noviembre 2021

LA HABITACIÓN ROJA + CARLOTA

+ PARC DE L'OEST

Diumenge 19 diciembre 2021

artista per confirmar + SANDRA MONFORT

Tots els concerts obriran portes a les 11:00 i tancaran a les 15:30 hores.

Entrades ja a la venda!

Entrades a Dice.fm a 11 euros.

(Descompte 50% menors de 12 anys).

https://dice.fm/event/kbvqq-serialparc-ferran-palau-mani-dii-17th-oct-parc-de-benicalap-valencia-tickets

Pujar