25 de setembre de 2020 25/9/20

Arranca la campanya del #26M a València

Arranca la campanya del #26M a València - (foto 1)

  Els candidats a l'alcaldia de l'Ajuntament de València van començar ahir de manera oficial la seua carrera fins a l'urnes el pròxim 26 de maig, i ho van fer en actes xicotets i acompanyats dels seus equips de treball i militants. Joan Ribó, Fernando Giner, María Oliver, Sandra Gómez, Pepe Gosálbez i María José Catalá van mostrar ahir el seu compromís amb la ciutat de València, això és el que van dir:

  El candidat de Compromís, Joan Ribó, va triar la Plaça de la Creu del Canyamelar per a realitzar la tradicional pegada de cartells i encoratjar als veïns a “mirar cap al futur” i “continuar amb una València de progrés”. Acompanyat de la portaveu de Compromís, Mónica Oltra, el candidat assegure que el projecte de la seua formació es basa en “el futur i la il·lusió”.

  “València haja deixat d'estar en el mapa de la corrupció a passar a estar en el mapa per ser una ciutat preciosa i solidària” ha assegurat, i assenyalat que “no tenim por a cap partit”.

  Per part seua, la candidata popular María José ha triat per a l'arrencada de campanya l'avinguda Regne de València perquè és “un lloc castigat per les imposicions de Ribó”, que s'ha compromés a revertir “comptant amb el consens de veïns i comerciants, per a retornar a aquesta zona la comoditat i accessibilitat que tenia abans”.

  A més, ha reiterat que és molt important en les pròximes Eleccions Municipals “deixar arrere una etapa de despropòsits i imposicions a València, i recuperar el sentit comú, el *trellat, en la gestió, escoltant als veïns i atesos els principals experts en la governança de les grans ciutats”.

  Des del Cabanyal, Sandra Gómez, ha arranca una campanya després de la qual s'ha compromesa a “ser l'alcaldessa dels quals m'han votat però també dels quals no. I em compromet, quan siga alcaldessa, a deixar-me la pell per aquesta ciutat”.

  “El problema és que tenim a les portes de l'ajuntament a aqueixa dreta classista i rància al costat de la dreta masclista, racista i homòfoba. Tant la candidata del PP com el de Cs volen obrir-los la porta. I no solament això, volen donar-los les claus de la ciutat” ha assenyalat davant l'atenta mirada de veïns i simpatitzants.

  Per part seua, Fernando Giner ha destacat el seu “compromís” perquè València es convertisca en “la ciutat de referència, còmoda i oberta, que tots el valencians desitgem”. El candidat de Cs ha afirmat que la seua intenció per a aquests dies és “continuar desgastant la sola de les sabates, recorrent València i parlar amb el major nombre de persones possible per a explicar-los el projecte de Cs”.

   En aquest sentit, ha afirmat: “El nostre projecte, que es basa en la gestió i el sentit comú, està en les antípodes del sectarisme de Ribó. Creiem en la llibertat de les persones i és el que defensarem i promoure sempre”.

  Des de Unides Podem-EU han triat per a viure aquesta nit electoral la seua seu de Ruzafa on després de celebrar un sopar amb militants han procedit a la pega de cartells sota el lema ‘La València que cuida”.

  “Hui és el dia en què la València que cuida comença la seua carrera per a convéncer a les nostres veïnes i veïns que som l'opció que millor representa els seus drets en el consistori. Volem posar en el centre de la política les cures, és el moment d'actuar amb valentia i afrontar reptes imprescindibles per a la ciutat”, ha explicat la candidata a l'alcaldia María Oliver.

  Finalment, des de Vox València han arrancat la campanya encoratjant als assistents perquè el seu missatge arribe “fins a l'últim racó de València” i assegurat que el seu objectiu principal és guanyar a aquells que “Han portat la ruïna moral i econòmica a la societat valenciana. Tirar-los si o si”

  Pujar