21 de gener de 2020 21/1/20

Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell

Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell - (foto 1)
  • Coneixem els detalls dels teixits elaborats per Entretelares

Galeria de fotos
Presentació dels Teixits de la Cort d'Honor de València 2020
Presentació dels Teixits de la Cort d'Honor de València 2020
MÉS FOTOS
Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell - (foto 2)
Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell - (foto 3)
Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell - (foto 4)
Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell - (foto 5)
Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell - (foto 6)

Ja coneixem les teles que lluirà la Cort d'Honor de les Falles 2020. Aquest dijous ha tingut lloc la presentació dels teixits per als vestits de les 12 senyoretes que acompanyaran a la Fallera Major de València 2020, Consuelo Llobell Frasquet.

El primer vestit oficial és del segle XIX i està teixit en estret amb un dibuix antic de finals del segle XVIII anomenat ‘Real’, en fons seda i tramat amb 12 colors incloent ore metall en l'ornament. El cosset de mànega llarga està fet en seda amb un dibuix anomenat ‘Constan’, que concorda amb els colorits de les seues respectives faldes.

En el segon vestit del segle XVIII s'ha triat un disseny específic, on no porta metall, i li han anomenat al dibuix ‘Góngora’. Amb un ample de 140 centímetres i on destaca el gravat de fons que coordina amb el gipó negre i que se li ha anomenat a aquest dibuix ‘Sela’.

Així, Déborah Pascual i Andrea Cea tindran el primer vaig portar de color verd oliva i el segon d'acer; Anna Adela Duggann i Yazmine Espí vestiran de caramel i roig; Helena Espert i Paula Navarro tindran un vestit de color rosa i un altre marró; Yéssica Iranzo i Marta Tejedo lluiran de color fiord en el primer vaig portar i de verda botella en el segon; Claudia Rodríguez i Marina Fagoaga tindran un primer vestit de color pruna i el segon, de granat; finalment, Andrea Grau i Raquel Nebot vestiran de verda aigua i de color marí.

Entretelares S.L. ha sigut l'empresa encarregada d'aquesta gran faena que ha sigut presentat aquest dijous i aplaudit per les dotze senyoretes que, segur, tenen ganes ja de lluir-los en els seus respectius vestits.

ocultar
Aquestes són les teles que lluirà la Cort d'Honor de Consuelo Llobell
Pujar