1 de desembre de 2020 1/12/20

Aprovada la construcció d'una nova instal·lació esportiva a l'aire lliure en Benimàmet

Aprovada la construcció d'una nova instal·lació esportiva a l'aire lliure en Benimàmet - (foto 1)
  • Bernabe: “Amb esta nova infraestructura que es construirà al Parc Lineal donem resposta a una reivindicació dels veïns de Benimàmet”

La Junta de Govern Local ha aprovat la construcció d'una nova instal·lació esportiva a l'aire lliure a Benimàmet. Així ho ha anunciat la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, qui ha explicat que es preveu que les obres comencen en breu, per tal que la instal·lació puga estar oberta al públic abans que finalitze 2020.

Bernabé ha destacat que “amb l'aprovació d'esta nova IDE que es construirà al Parc Lineal donem resposta a una reivindicació del poble de Benimàmet”. Una instal·lació que constarà d'una pista de multiesports tancada i una altra de tennis de taula en l'exterior. “Està previst que les obres donen principi com més prompte millor amb l'objectiu que estiga oberta al públic abans que finalitze este any de 2020”, ha afirmat la regidora. El projecte s'ha dotat amb un pressupost total que ronda els 80.000 euros (IVA inclòs).

La pista de multiesport inclourà un xicotet camp de futbol sala recreatiu (de 10 x 20 metres) per a xiquets i xiquetes, en recinte tacant perquè les pilotes no arriben a les persones que passegen. Sobre cadascuna de les porteries es muntarà una canastra de bàsquet, per a la pràctica d'este esport en equips de tres contra tres. Per part seua, en l'exterior del recinte tancat, i pegat a la pista de multiesport, s'instal·larà una taula metàl·lica de tennis de taula, similar a les que ja es poden gaudir al Parc de l'Oest o repartides per diversos punts del Jardí del Riu Túria.

Pujar