elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Set anys de presó per intentar violar dues dones a València i colpejar a una d'elles

Set anys de presó per intentar violar dues dones a València i colpejar a una d'elles
  • Va perseguir i atacar a una de les víctimes de matinada en un carrer de València i va fer el mateix amb l'altra cinc dies més tard

La Secció Cinquena de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a quatre anys de presó per un delicte d'abús sexual i a tres anys per un altre delicte d'intent d'agressió sexual a un home que va sorprendre dues dones pel carrer i les va sotmetre a diversos actes de tipus sexual.

La Sala també el condemna al pagament d'una multa per un delicte lleu de lesions. L'home haurà d'indemnitzar la víctima del delicte intentat, a la qual va lesionar, amb 15.000 euros per les seqüeles que li va deixar l'agressió.

La sentència, dictada després que l'acusat reconeguera els fets i es mostrara d'acord amb la pena que la fiscalia demanava per a ell, l'obliga d'altra banda a indemnitzar amb 10.000 euros a l'altra perjudicada pels danys morals.

La primera agressió va ocórrer la matinada de l'1 de desembre de 2019, quan el condemnat va començar a perseguir la primera de les víctimes durant diversos minuts per diferents carrers de València.

Quan la va aconseguir, li va clavar un cop de puny a la cara, la va empènyer contra el capó d'un cotxe i la va subjectar fortament per les cuixes. La víctima va intentar deixar-se anar i es va iniciar un forcejament durant el qual el penat la va immobilitzar i va intentar violar-la, el que no va aconseguir per la intensa resistència de la dona. L'home la va agredir a la cara i, abans que ella aconseguira fugir, li va mossegar al pit esquerre.

Cinc dies després, cap a la una de la matinada, l'escena es va repetir quan la segona víctima caminava per un altre carrer de València i el condemnat la va sorprendre per darrere i li va introduir un o diversos dits a la vagina a la dona, que es va quedar en xoc i paralitzada per aquesta situació.

Pujar