18 de gener de 2020 18/1/20

Anticorrupció sol·licita que Bonig declare per les despeses de la visita del papa

Anticorrupció sol·licita que Bonig declare per les despeses de la visita del papa - (foto 1)

  La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, podria passar per la banqueta per a declarar en qualitat de testimoni en el marc de les investigacions que s'estan duent a terme per les suposades irregularitats en l'organització de la visita del papa a València . I és que, la Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat a la jutgessa encarregada del cas que cite a la popular per a conéixer la seua versió sobre les despeses registrades.

  Aquesta citació es justifica per part del fiscal perquè per aquella època Bonig era la delegada en Vaersa (Valenciana d'aprofitaments energètics SA), empresa pública que va fer diversos treballs durant la visita del màxim representant de l'Església i que mantenia relació amb la Fundació V Trobada i a la qual va perdonar un important deute que superava els 500 mil euros.

  A més, la Fiscalia ha demanat la compareixença dels exdirectores de Vaersa, Enrique Simó i Felipe Espinosa, i de la exsecretaria autonòmica María Ángeles Ureña. De moment, des del Partit Popular en la Comunitat Valenciana no han reaccionat a aquesta sol·licitud.

  ocultar
  Anticorrupció sol·licita que Bonig declare per les despeses de la visita del papa
  Pujar