18 de setembre de 2020 18/9/20

Albert Palau i Vicente Espí protagonitzen la nova cita del XXIII Festival de Jazz de Valèncià

Albert Palau i Vicente Espí protagonitzen la nova cita del XXIII Festival de Jazz de Valèncià - (foto 1)

    En este projecte, Palau presenta composicions originals basades en les experiències viscudes a les ciutats on ha residit (Londres, Boston  Nova York i València) i les influències adquirides al llarg dels anys, en les quals mescla les arrels del jazz estatunidenc amb la tradició folk britànica.

    A continuació, el bateria, percussionista i compositor valencià Vicente Espí presenta el seu nou projecte Espiral, un repte musical que prescindix del piano per a dotar de llibertat interpretativa el grup, entés com una unitat creativa. La formació està integrada pel saxofonista Jesús Santandreu, la guitarra d’Ivan Cebrián i el contrabaixista Masa Kamagutxi.  Un so modern i contemporani protagonitza este treball, que es percep en les composicions originals del bateria.

    ORQUESTRA DE VALÈNCIA

    La pròxima cita del XXIII Festival de Jazz de València serà l’endemà, divendres, quan l’Orquestra de València interpretarà al TEM i amb el cèlebre pianista i compositor compostel·là de jazz, Abe Rábade, la seua obra Tránsitos. Després d’este concert, el pròxim dissabte 13 de juliol, hi haurà cita doble al mateix escenari amb la Jove Big Band de Sedajazz, al matí, i Kyle Eastwood a la vesprada. L’últim programa abans dels concerts gratuïts i a l’aire lliure als barris i pobles de València, que es desenvoluparan durant el mes d’agost, serà el dilluns 15 de juliol, amb l’actuació a l’Espai La Rambleta de Paquito d’Rivera Septet.

    Pujar