elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ENTRA AL METRO AMB UN REVÒLVER

Alarma en el metro de València en entrar un home amb un revòlver en els vagons

Alarma en el metro de València en entrar un home amb un revòlver en els vagons
  • L'home va ser detingut en baixar del metro a Mislata

Un home de 48 anys ha sigut detingut aquesta nit a Mislata després de passejar-se pels vagons del metro de València amb un revòlver a la mà, segons ha pogut saber elperiodic.com.

L'home, que va pujar als vagons en plena capital, va recórrer diverses parades fins a la veïna Mislata, on va ser detingut per la Policia Nacional i la Policia Local de Mislata.

Pel que sembla, van ser els vigilants de Metrovalencia els que van avisar a la Policia entre les 20 i les 21 hores de la nit, quan van advertir d'aquest home que es trobava amb símptomes d'ebrietat i actitud agressiva dins dels vagons.

Segons ha explicat la Policia Nacional, va ser quan es van acostar a ell quan l'home els va mostrar de manera amenaçadora l'arma que portava oculta en el cinturó sota la roba després del qual va eixir fugint de l'estació, amenaçant al seu pas als viatgers amb els quals es trobava.

Finalment, la seua fugida va acabar uns carrers més endavant, quan tres veïns del municipi van aconseguir llançar-lo contra el sòl i reduir-li fins a l'arribada dels cossos de seguretat.

Per tots aquests fets aquest home d'origen espanyol ha passat a disposició judicial i se li imputen els delictes de tinença il·lícita d'armes i amenaces.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar