elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022

Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022
  • Aquesta jove de 24 anys, és odontòloga i és fallera de la comissió Poeta Alberola-Totana des de ben xicoteta

Videos
Entrevista amb Carmen Martín Carbonell, candidata a Fallera Major de València 2022
Entrevista amb Carmen Martín Carbonell, candidata a Fallera Major de València 2022

Carmen Martín Carbonell té 24 anys, és odontòloga i és fallera de la comissió Poeta Alberola-Totana. Fallera i apassionada per la festa des de ben xicoteta, pertany a la seua comissió des que tenia dos anys. Carmen és, des de fa unes poques hores, la Fallera Major de València 2022. Un somni que es va complir quan va sonar el seu telèfon i a l'altre costat hi havia l'alcalde de València, Joan Ribó per a donar-li la gran notícia.

Aquest dijous a la vesprada té lloc l'acte de proclamació en l'Hemicicle de l'Ajuntament de València i aquest serà el seu primer acte com a màxima representant de les falles de València de l'any que ve. Estarà acompanyada per la seua Fallera Major Infantil, Nerea López, que també va complir ahir un gran somni.

Com és Carmen Martín?

Fa uns dies elperiodic.com va entrevistar a la jove quan acabava de ser escollida de la Cort d'Honor. Vam poder conèixer-la un poquet més i saber quines són les seues grans passions, entre elles sens dubte les falles.

"Sóc fallera de tota la vida, sempre m'han encantat tots els actes, els playbacks i la meua família materna m'ha inculcat la festa. Em considere una apassionada de la indumentària fallera i juntament amb la meua mare sempre hem comentat teles, teixits ... "

La seua mare és, de fet, qui li cus els vestits des de ben xicoteta, una passió que comparteixen juntes: "Crec que el vestit vesteix a la fallera però la fallera també vist al vestit".

Considera Carme que la Fallera Major de València ha de ser propera, carismàtica i generosa perquè durant un any va a estar per i per a la festa. Sens dubte, Carmen comença un gran any.

MÉS FOTOS
Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022 - (foto 2)
Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022 - (foto 3)
Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022 - (foto 4)
Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022 - (foto 5)
Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022 - (foto 6)
Així és Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València 2022 - (foto 7)
Pujar