8 d’agost de 2020 8/8/20

Agredeixen a un home amb un martell per a robar-li 400€ a València

Agredeixen a un home amb un martell per a robar-li 400€ a València - (foto 1)
  • La víctima amb la cara ensangonada es trobava tombada enmig de la calçada, interposant el vehicle policial per a protegir-lo

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a tres persones, una dona i dos homes, d'entre 39 i 46 anys, d'origen romanés, com a presumptes autores dels delictes de lesions i robatori amb violència i intimidació, després d'agredir a un home amb un martell per a sostraure-li 400 euros que portava. Els policies van localitzar amagat en un forat el martell que van utilitzar.

La víctima, un home de 48 anys, d'origen romanés, va ser traslladada a un hospital de València per a ser assistida de les lesions que presentava entre les que li van diagnosticar fractura del septe nasal amb desplaçament.

Els fets van ocórrer sobre les huit menys quart de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Trànsits de València, on hi havia un home tirat en la calçada sagnant abundantment que hauria sigut colpejat amb un martell.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i van localitzar a un home amb la cara ensangonada tombat en la calçada per la qual discorria trànsit rodat, per la qual cosa van posicionar el vehicle policial per a protegir a aquest, així com van sol·licitar la presència dels serveis sanitaris.

Els agents van esbrinar que l'home pel que sembla havia sigut agredit per una dona i dos homes, coneguts del barri, que li haurien començat a colpejar per a sostraure-li 400 euros que portava, no aconseguint-lo ja que un amic havia intercedit.

Els agents van esbrinar que un dels homes havia colpejat a la víctima amb un martell, mentre la dona li ruixava amb un esprai la cara i l'altre li propinava puntades quan es trobava en el sòl, moment en què un amic de la víctima va mediar per a repel·lir l'agressió, sent també agredit. Quan els sospitosos es van adonar que estaven avisant a la policia van marxar del lloc.

Seguidament, els policies es van dirigir a l'habitatge dels sospitosos on els van localitzar i després de realitzar diverses comprovacions els van detindre com a presumptes autors dels delictes de lesions i robatori amb violència i intimidació, així com van localitzar amagat en un forat el martell que havien utilitzat.

La víctima després d'una primera valoració va ser traslladada a un hospital de València per a ser atesa de les lesions que presentava. Els detinguts, dos d'ells amb antecedents policials i un en situació irregular a Espanya, han passat a disposició judicial.

Pujar