22 d’octubre de 2020 22/10/20

Agredeix a la seua parella a València: "A les dones cal ensenyar-los a respectar”

Agredeix a la seua parella a València: "A les dones cal ensenyar-los a respectar” - (foto 1)

    Agents de la 3a Unitat de Districte van detindre anit a un home de 52 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere a la seua parella a la qual presumptament va amenaçar i va agredir arribant fins i tot a traure la meitat del seu cos per la finestra mentre li propinava colps i puntades per tot el cos dient-li que li anava a matar.

    Els fets es van iniciar a les 23.25 quan una patrulla va ser requerida per la sala del 092 perquè pel que sembla s'estava produint una agressió d'un home a una dona. Quan la patrulla va arribar al lloc, va trobar a la dona molt nerviosa al costat d'unes veïnes i els va explicar que el seu marit havia arribat embriac al domicili iniciant-se entre tots dos una discussió posant-se cada vegada més agressiu fins que li ha arrabassat el mòbil quan anava a cridar a la policia i li ho ha llançat per la finestra.

    Posteriorment li havia llançat l'equip de música, ha trencat l'espill del moble i agafant-la del coll amb totes dues mans l'ha arrossegada cap a la finestra traient-li mig cos per la mateixa mentre li deia que li anava a matar, donant-li colps i puntades per tot el cos. Així mateix li ha amenaçat amb buscar i matar a la seua mare quan acabara amb ella. En un determinat moment ha aconseguit escapolir-se del detingut i eixir del domicili corrent mentre ell li deia que li anava a apunyalar amb un ganivet que tenia sobre la taula i parcialment ocult entre mocadors.

    Després de trucar a la porta, a la patrulla els obri el propi detingut i amb una actitud molt desafiadora els indica que “a les dones cal ensenyar-los a respectar”. A continuació, aprecien el ganivet tapat amb uns mocadors de tela i en l'escorcoll preventiu de seguretat, al detingut se li intervé un punxó metàl·lic casolà amb mànec de paper i punta tallant que en ser-li descobert ha manifestat que “això és per a portar-me a algú per davant”.

    Pujar